Αποχωρηση Gntm / GNTM: Η αποχώρηση του μεγάλου / Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos).

Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Μια ακόμη αποχώρηση υποψήφιου μοντέλου είχαμε στο χθεσινοβραδινό . Η ιωάννα φραγκουλίδου δεν κατάφερε καλά στη δοκιμασία με το φιλί του gntm και έτσι αποτελεί την πρώτη αποχώρηση για φέτος. Η δεύτερη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας. Ο ιάσονας λάιος, ένα από τα .

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm. Spoiler μεγατόνων: Î'υτά είναι τα
Spoiler μεγατόνων: Î'υτά είναι τα from queen.bbend.net
Ποιο μοντέλο δεν πρόλαβε να περάσει το κατώφλι της βίλας. Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Σήμερα στο gntm 4 τα υποψήφια μοντέλα θα ανέβουν σε πασαρέλα που θα βρίσκεται στα 13 μέτρα ύψος, . Απόψε, οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι . Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm. Η δεύτερη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας. Ο ιάσονας λάιος, ένα από τα . Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos).

Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση.

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm. Η ιωάννα φραγκουλίδου δεν κατάφερε καλά στη δοκιμασία με το φιλί του gntm και έτσι αποτελεί την πρώτη αποχώρηση για φέτος. Ο ιάσονας λάιος, ένα από τα . Η δεύτερη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας. Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Σήμερα στο gntm 4 τα υποψήφια μοντέλα θα ανέβουν σε πασαρέλα που θα βρίσκεται στα 13 μέτρα ύψος, . Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση. Μια ακόμη αποχώρηση υποψήφιου μοντέλου είχαμε στο χθεσινοβραδινό . Απόψε, οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι . Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Με μια ηχηρή αποχώρηση ξεκίνησε το «επίσημο» μέρος του gntm 4, δηλαδή το πέρασμα των φιναλίστ στο σπίτι του ριάλιτι. Ανάμεσα στη στέλλα και την άννα «παίχτηκε» η δεύτερη αποχώρηση από το gntm 4, με την πρώτη να φεύγει από το σπίτι προκαλώντας πολλές . Ποιο μοντέλο δεν πρόλαβε να περάσει το κατώφλι της βίλας.

Σήμερα στο gntm 4 τα υποψήφια μοντέλα θα ανέβουν σε πασαρέλα που θα βρίσκεται στα 13 μέτρα ύψος, . Ο ιάσονας λάιος, ένα από τα . Απόψε, οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι . Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Με μια ηχηρή αποχώρηση ξεκίνησε το «επίσημο» μέρος του gntm 4, δηλαδή το πέρασμα των φιναλίστ στο σπίτι του ριάλιτι.

Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Masterchef Spoiler 31/05: Ποιος πάει τελικό
Masterchef Spoiler 31/05: Ποιος πάει τελικό from lifebuzz.gr
Η ιωάννα φραγκουλίδου δεν κατάφερε καλά στη δοκιμασία με το φιλί του gntm και έτσι αποτελεί την πρώτη αποχώρηση για φέτος. Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση. Ο ιάσονας λάιος, ένα από τα . Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm. Σήμερα στο gntm 4 τα υποψήφια μοντέλα θα ανέβουν σε πασαρέλα που θα βρίσκεται στα 13 μέτρα ύψος, . Ανάμεσα στη στέλλα και την άννα «παίχτηκε» η δεύτερη αποχώρηση από το gntm 4, με την πρώτη να φεύγει από το σπίτι προκαλώντας πολλές . Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση.

Η ιωάννα φραγκουλίδου δεν κατάφερε καλά στη δοκιμασία με το φιλί του gntm και έτσι αποτελεί την πρώτη αποχώρηση για φέτος. Σήμερα στο gntm 4 τα υποψήφια μοντέλα θα ανέβουν σε πασαρέλα που θα βρίσκεται στα 13 μέτρα ύψος, . Η δεύτερη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας. Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm. Ο ιάσονας λάιος, ένα από τα . Μια ακόμη αποχώρηση υποψήφιου μοντέλου είχαμε στο χθεσινοβραδινό . Με μια ηχηρή αποχώρηση ξεκίνησε το «επίσημο» μέρος του gntm 4, δηλαδή το πέρασμα των φιναλίστ στο σπίτι του ριάλιτι. Ποιο μοντέλο δεν πρόλαβε να περάσει το κατώφλι της βίλας. Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Ανάμεσα στη στέλλα και την άννα «παίχτηκε» η δεύτερη αποχώρηση από το gntm 4, με την πρώτη να φεύγει από το σπίτι προκαλώντας πολλές . Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Απόψε, οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι . Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση.

Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm. Ο ιάσονας λάιος, ένα από τα . Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση. Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Twitter και Instagram μιλούν για
Twitter και Instagram μιλούν για from www.marieclaire.gr
Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση. Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm. Η δεύτερη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας. Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Σήμερα στο gntm 4 τα υποψήφια μοντέλα θα ανέβουν σε πασαρέλα που θα βρίσκεται στα 13 μέτρα ύψος, . Ο ιάσονας λάιος, ένα από τα . Με μια ηχηρή αποχώρηση ξεκίνησε το «επίσημο» μέρος του gntm 4, δηλαδή το πέρασμα των φιναλίστ στο σπίτι του ριάλιτι. Η ιωάννα φραγκουλίδου δεν κατάφερε καλά στη δοκιμασία με το φιλί του gntm και έτσι αποτελεί την πρώτη αποχώρηση για φέτος.

Η δεύτερη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας.

Ανάμεσα στη στέλλα και την άννα «παίχτηκε» η δεύτερη αποχώρηση από το gntm 4, με την πρώτη να φεύγει από το σπίτι προκαλώντας πολλές . Η ιωάννα φραγκουλίδου δεν κατάφερε καλά στη δοκιμασία με το φιλί του gntm και έτσι αποτελεί την πρώτη αποχώρηση για φέτος. Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos). Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του star έφτασε στο τέλος του και μάλιστα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση. Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Σήμερα στο gntm 4 τα υποψήφια μοντέλα θα ανέβουν σε πασαρέλα που θα βρίσκεται στα 13 μέτρα ύψος, . Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το gntm. Ο ιάσονας λάιος, ένα από τα . Απόψε, οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι . Η δεύτερη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας. Μια ακόμη αποχώρηση υποψήφιου μοντέλου είχαμε στο χθεσινοβραδινό . Με μια ηχηρή αποχώρηση ξεκίνησε το «επίσημο» μέρος του gntm 4, δηλαδή το πέρασμα των φιναλίστ στο σπίτι του ριάλιτι. Ποιο μοντέλο δεν πρόλαβε να περάσει το κατώφλι της βίλας.

Αποχωρηση Gntm / GNTM: Η αποχώρηση του μεγάλου / Η απαιτητική δοκιμασία, η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία και η πρώτη αποχώρηση (videos).. Απόψε, οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι . Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Ανάμεσα στη στέλλα και την άννα «παίχτηκε» η δεύτερη αποχώρηση από το gntm 4, με την πρώτη να φεύγει από το σπίτι προκαλώντας πολλές . Ποιο μοντέλο δεν πρόλαβε να περάσει το κατώφλι της βίλας. Η δεύτερη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (4/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα μας αποχαιρετήσει από τον διαγωνισμό μόδας.